VZC is een vereniging die Veiligheid voor de leden en vrijwilligers zeer belangrijk vindt. Onze trainers hebben of verwerven dan ook een EHBO/BHV diploma en zorgen dat ze regelmatig bijgeschoold worden.

Daarnaast staat sociale veiligheid ook hoog in het vaandel. De trainers die met kinderen te maken hebben, hebben of krijgen (sommige aanvragen lopen nog) allemaal een Verklaring Omtrent het Gedrag.

We vinden het minstens zo belangrijk dat de onderlinge contacten in en rond het bad goed zijn. We hanteren daarom de hierbij gaande omgangs- en gedragsregels en vertrouwen er op dat deze niet alleen gelezen maar ook nageleefd worden. Mochten er toch dingen gebeuren waarbij je je niet fijn voelt en die je niet wilt bespreken met je trainer of afdelingsbestuur of Algemeen Bestuur kan je terecht bij onze vertrouwenspersonen. We hebben er nu vier: Saskia Elemans, Wendy Kats, Ivonne van der Meer  en Ineke Rijnsaardt. Zij stellen jouw belangen voorop en kunnen je –als jij het wilt - verder helpen als er iets gedaan moet worden. We wensen je een fijne tijd bij VZC.

Contactgegevens Vertrouwenscontactpersonen

 VoornaamAchternaamTelefoonnummerMailen
SaskiaElemans

06 135 366 41

(avond)

Klik hier
WendyKets

06 151 624 60

(avond)

Klik hier
Ivonnevan de Meer06 288 752 24Klik hier
InekeRijnsaardt06 10209325Klik hier