Logo VZC

Vertrouwenspersonen

VZC is een vereniging die Veiligheid voor de leden en vrijwilligers zeer belangrijk vindt. Onze trainers hebben of verwerven dan ook een EHBO/BHV diploma en zorgen dat ze regelmatig bijgeschoold worden.

Daarnaast staat sociale veiligheid ook hoog in het vaandel. De trainers die met kinderen te maken hebben, hebben of krijgen (sommige aanvragen lopen nog) allemaal een Verklaring Omtrent het Gedrag.

We vinden het minstens zo belangrijk dat de onderlinge contacten in en rond het bad goed zijn. We hanteren daarom de hierbij gaande omgangs- en gedragsregels en vertrouwen er op dat deze niet alleen gelezen maar ook nageleefd worden. Mochten er toch dingen gebeuren waarbij je je niet fijn voelt en die je niet wilt bespreken met je trainer of afdelingsbestuur of Algemeen Bestuur kan je terecht bij onze vertrouwenspersonen. We hebben er nu vier: Saskia Elemans, Wendy Kats, Ivonne van der Meer  en Ineke Rijnsaardt. Zij stellen jouw belangen voorop en kunnen je –als jij het wilt - verder helpen als er iets gedaan moet worden. We wensen je een fijne tijd bij VZC.

Contactgegevens Vertrouwenscontactpersonen

Saskia Elemans

Saskia Elemans

Wendy Kets

Wendy Kets

Ivonne van der Meer

Ivonne van de Meer

Ineke Rijnsaardt

Ineke Rijnsaardt

Ineke Rijnsaardt

Arjan Hazeleger

Voornaam Achternaam
Telefoonnummer Email
Saskia Elemans 06 13 53 66 41   (avond) saskiaelemans@hotmail.com
Wendy Kets 06 15 16 24 60   (avond) wmkets@gmail.com
Ivonne van de Meer 06 28 87 52 24 ivonnevdmeer@gmail.com
Ineke Rijnsaardt 06 10 20 93 25 r.rijnsaardt@gmail.com
Arjan Hazeleger 06 48 04 01 51 ‎aal.hazeleger@gmail.com