VZC Aqua Fun

Vind jij zwemmen een leuke sport en wil je na je lessen nog beter leren zwemmen, wordt dan lid van Aqua-Fun.

Bij Aqua-Fun wordt recreatief gezwommen en je bent lid van een vereniging, je hebt dus een goede reden om iedere week één keer te gaan zwemmen.

Het gaat niet om vrij zwemmen maar er wordt bewust gewerkt aan je conditie en zwemslagen. We werken volgens het KNZB Sterrenplan*. Hierdoor maak je kennis met de verschillende takken van de  zwemsport. Het plan bestaat uit vijf certificaten die je na lesperiodes van ongeveer acht weken kunt halen. Van het afzwemmen voor je certificaat wordt een feestje gemaakt waarbij ook je ouders en eventuele opa's en oma's welkom zijn.

Als je de vijf certificaten hebt gehaald weet je of je waterpolo, (hard-)zwemmen of synchroonzwemmen (een soort ballet in het water) het leukste vindt. Je kunt dan lid worden van één van de andere afdelingen van VZC (Zwemmen, Synchro, Waterpolo, Triatlon).

Als je al eerder weet wat je het leukste vindt om te doen mag je ook eerder doorstromen. VZC biedt ruimte voor kinderen en die de zwemsport recreatief willen beoefenen, maar werkt ook nadrukkelijk aan topsport. En dan geldt natuurlijk: hoe eerder begonnen, hoe meer kans.Aqua-Fun is een hele gezellige afdeling die bedoeld is voor kinderen met minimaal zwemdiploma B tot maximaal 10 jaar oud. Soms willen kinderen langer bij Aqua-Fun blijven en dan moeten we streng zijn: als je voor 1 januari 10 jaar wordt moet je per 1 januari naar één van de andere afdelingen, ben je na 1 januari jarig dan mag je tot de zomervakantie blijven.

Is Aqua-Fun iets voor jou? Geef je dan hier op!

Zij heeft ook informatie over de zwemtijden (Nu 16.45-17.45 uur, woensdag).De kosten proberen we zo laag mogelijk te houden en zijn:

- € 11,00 per maand (automatische afschrijving);
- € 13,00 per maand (acceptgiro) of
- € 39,00 per kwartaal (acceptgiro).Als je nog niet weet of het iets voor jou is mag je vier keer gratis meezwemmen.

Gratis meetrainen?

Wil je kijken of Synchroonzwemmen iets voor jou is? Meld je dan hier aan om gratis mee te mogen trainen!