Corona Protocol

We willen ontzettend graag waterpoloën. Maar we willen dat ook veilig doen. We hebben alle richtlijnen die op ons van toepassing zijn verwerkt de VZC-richtlijnen. Die gelden voor alle spelers, begeleiding en bezoekers die bij ons op bezoek komen voor een wedstrijd. Lees het dus zorgvuldig door!

Coronaprotocol VZC Veenendaal Waterpolo versie 2021

 

 

 

 

Welkom bij de afdeling Waterpolo VZC in Veenendaal.

Sinds dit seizoen hebben wij in Eetcafé Skeutje Bij onze nieuwe hoofdsponsor gevonden!

Hij zal onze enthousiaste waterpolo afdeling, die ongeveer 150 leden telt, met 5 herenteams, 1 damesteam en maar liefst 6 jeugdteams gaan ondersteunen.

Ons eerste herenteam speelt momenteel in de eerste klasse op landelijk niveau en gaat met een jong nieuw team onder leiding van Joost Vlag het gevecht aan voor behoud in deze klasse met op termijn een promotie naar de eredivise.

Onze jeugdafdeling is de laatste jaren sterk gegroeid met als resultaat een eredivisieteam bij de jongens tot 15 jaar en een eerste divisieteam bij de jongens tot 17 jaar. Sinds dit seizoen zijn wij een samenwerkingsverband met Polar Bears in Ede gestart, waardoor de combinatieteams in beide divisies mogelijk gemaakt zijn.

De waterpolo afdeling kent een zeer actieve jeugdcommissie en organiseert regelmatig leuke activiteiten voor de jeugdleden.

Kortom een club waar we trots op zijn en waar je bij wilt horen!