Welkom bij de afdeling Waterpolo VZC in Veenendaal.
VZC Veenendaal is al meer dan 80 jaar de zwemsportvereniging van Veenendaal en omgeving. Ooit startte de vereniging in het bergbad in Rhenen, maar inmiddels bedrijven we onze sport in het moderne zwembad de Vallei en beschikken we sinds 2008 over een hypermodern clubhuis.

VZC is inmiddels uitgegroeid tot een vereniging met bijna 600 leden verdeeld over 6 verschillende afdelingen, waarvan waterpolo een van de belangrijke pijlers is. De waterpolo afdeling telt bijna 200 leden, waaronder 5 herenteams, 1 dames teams en maar liefst 5 jeugdteams.
Ons eerste herenteam speelt momenteel in de eerste klasse op landelijk niveau en gaat dit jaar het gevecht aan voor een promotie naar de eredivise.

Plezier, prestatie en binding zijn belangrijke kernwaarden voor de vereniging. Het plezier spat er ook vanaf bij onze jeugdafdeling. Deze afdeling is de laatste jaren sterk aan het groeien. Sinds het behalen van het NK in 2012 bij de E-Jeugd heeft veel jeugd de weg naar het zwembad gevonden.

De presaties bij de jeugd blijven zeker niet onopgemerkt. Een deel van de jeugd is geselecteerd bij het WOC Gelre en we hebben een groot aantal jeugdleden bij de oranje selectie van hun jaargang. 

De afdeling kent een zeer actieve jeugdcommissie en organiseert veel activiteiten voor de jeugdleden (trainingskampen, patatavond, casinoavond, ouder-kind toernooi, eindkamp etc).

Kortom een afdeling waar we trots op zijn en waar je bij wilt horen!

1 Maand gratis mee trainen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Bezoekadres

VZC | Sportlaan 5 B | 3905 AD 

1 Maand gratis mee trainen