Aanmeldingsformulier VZC

  Via dit formulier kunt u zich inschrijven als lid bij VZC.

  Kies afdeling

  Gegevens nieuw lid VZC

  Geef als eerst de gegevens op van het nieuwe lid van VZC.

  Geslacht (verplicht)
  ManVrouw

  Wij hebben graag minimaal één telefoonnummer. Mocht er wat zijn, kunnen wij u altijd bereiken. Indien u geen telefoonnummer thuis hebben, zet dan bij telefoonnummer tevens uw mobiele nummer neer.

  Ouder/voogd

  Indien lid jonger dan 18 jaar is dient er goedkeuring van een ouder/voogd te zijn.
  Graag hieronder de gegevens van (één van) de toestemming gevende ouder/voogd invullen.
  (Als dit van toepassing is.)

  Geslacht
  ManVrouw

  Bankgegevens t.b.v. machtiging

  Vrijwilligerswerk

  Onze club kan niet zonder vrijwilligers, zodoende vragen wij u wat u kan/wilt doen voor onze club.
  Geef aan wat u kunt/wilt doen voor onze/uw vereniging.
  (Meerdere opties mogelijk)

  Official bij wedstrijdenBegeleiderBarvrijwilligerEvenementen / PRRedacteur websiteOverig

  Indien u voor OVERIG heeft gekozen en u zet hier niets neer, zullen wij met u contact opnemen wat u eventueel kunt doen voor onze vereniging.

  Hoe bij VZC

  Graag willen wij weten hoe u bij VZC bent terecht gekomen. Wij investeren tijd (en af en toe wat geld) om onze vereniging te promoten. Om dit effectiever te doen vragen wij u hulp, door aan te geven hoe u in contact bent gekomen met onze vereniging.

  Toestemmingsverklaring

  Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over de vereniging, sportactiviteiten en aanbiedingen en dergelijke. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook foto’s en filmpjes van u gebruiken in onze interne en externe communicatie; bijvoorbeeld op INTERNET; APPS; SOCIAL MEDIA; PERS; TV; JAARVERSLAGEN plaatsen en doorgeven aan de KNZB. Via deze weg vragen wij u toestemming om ook uw gegevens hiervoor te gebruiken.

  Ik geef de vereniging toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
  - Het opnemen van mijn (pas-, team-)foto en persoonsgegevens voor interne verenigings/afdelings/KNZB communicatie;
  - Mij benaderen voor sportieve activiteiten van derden, bijvoorbeeld andere sportverenigingen of maatschappelijke dienstverleners. - Het gebruik van mijn gegevens en voor interne en externe publicaties. Zoals het publiceren van bijvoorbeeld foto’s en/of filmpjes van mij op Internet; Apps; Social Media; Pers; TV;
  - Mijn naam en telefoonnummer evt. via onze afgeschermde website beschikbaar te stellen zodat andere leden mij kunnen benaderen.

  Mijn toestemming geldt alleen voor het hierboven beschreven gebruik. Indien ik één van deze doeleinden niet wens neem ik contact op met de ledenadministratie van VZC. Voor nieuwe gegevensverwerkingen vraagt de vereniging mij opnieuw om toestemming. Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken.

  Ik ga akkoord met deze verklaring

  Indien u niet (geheel) akkoord gaat met deze toestemmingsverklaring, neemt u dan contact op met de ledenadministratie van VZC. Voor aanmelding is wel een akkoord noodzakelijk.