Sponsoren

Platina Sponsor

Hoofdsponsor en sponsor schoolwaterpolotoernooi

 
Sierbestrating in de beste handen
Bij ons familiebedrijf werkt alleen gespecialiseerd personeel met een hart voor stenen. Voor het maken van een goede keuze bieden wij niet alleen productinformatie en referentieprojecten op onze website, maar beschikken wij over een showroom met ruime keuze aan materialen. Henken Sierbestrating beschikt over het grootste assortiment, professionele adviseurs, ruime referenties en inspiratievoorbeelden en een netwerk waar uw project van profiteert.

Gouden Sponsoren

 
CMC is de actieve en creatieve bedrijfsmakelaar in de regio’s Veenendaal, Ede, Amersfoort en Utrech t Waarom CMC? Toegevoegde waarde leveren in een markt die constant verandert. Dat is waar CMC Bedrijfsmakelaars voor staat!
• Kennis van de vastgoedmarkt
• 24/7 voor u bereikbaar
• Zichtbaar en actief
De weg naar de mooie wereld onder water ligt voor je open - haal hier je padi! De duikopleidingen van Discovery Divers zijn wereldwijd erkend en openen de deur naar nieuw avontuur. Discovery Divers hanteert het PADI-systeem van opleidingen, van beginnerscursussen tot de beroepsopleidingen, en dat is niet voor niets. PADI is de grootste en meest invloedrijkste sportduikorganisatie ter wereld!
Grote voorraad interne transportmiddelen Bij Equipment 4 U ben je aan het juiste adres voor nieuwe en/of gebruikte interne transportmiddelen zoals heftrucks, pallettrucks, stapelaars en reachtrucks. Met onze competitieve prijzen, snelle levering en ruime voorraad onderscheiden we ons in de markt. Daarnaast bieden we een geruststellende garantie van minimaal 12 maanden op jouw aankoop. Heb je vragen over onze producten, de productspecificaties of iets anders? Onze deskundige medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je van een advies op maat te voorzien.
Makso is al meer dan 30 jaar actief in de assemblage van printplaten. Op zoek naar elektronica assemblage van hoge kwaliteit? Maak kennis met Makso, uw betrokken partner voor assemblage van printplaten. Van prototype, via grote(re) productseries, tot aan directe levering uit voorraad aan uw klanten, Makso is dé one-stop productiepartner voor SMD en TH productie, en meer. Snel, flexibel en betrouwbaar.
Het is onze missie om bij te dragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed. Als full service financieel advieskantoor helpt Moore MTH jou bij alle financiële en fiscale vragen op het gebied van Accountancy, Audit, Belastingadvies, BTW, Business in Control, Corporate Finance, Internationaal zakendoen, Moni en Personeel en salaris. We ondersteunen ondernemend Nederland en onze medewerkers met hoogwaardige kennis, een groot zakelijk netwerk en betekenisvolle relaties.
Banden en auto onderhoud services Profile is specialist in banden en auto onderhoud voor alle soorten voertuigen. Profile biedt een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden, waaronder winterbanden, zomerbanden en four seasons banden. Het specialisme schuilt echter vooral in de hoogwaardige bandenservices. Profile staat ook voor innovatie en investeert continu in de ontwikkeling van nieuwe banden en de daarmee gepaard gaande services. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. Profile heeft oog voor jouw belangen, maar ook voor het milieu.
Midden op de Utrechtse Heuvelrug, pal tegenover het recreatiegebied Kwintelooijen, vind je iets moois. Omdat je toe bent aan iets anders, maar vooral aan eigentijds genieten. Soof Heuvelrug is het duurzaamste park van Nederland. Een uniek concept dat garant staat voor een unieke vakantiebeleving. Verblijf in luxe Eco-Lodges en verken de Utrechtse Heuvelrug. Als je boekt bij Soof, kun je gratis (luister)boeken en tijdschriften lezen met de Wait app.
Als vastgoedbeheerder zijn wij ervaren en deskundig op alle terreinen van vastgoedbeheer: financieel, administratief, technisch en commercieel. Het beheren van vastgoed zit in ons bloed, we beschikken over alle kennis en kunde. Wat maakt ons uniek? We zijn erg flexibel. Zo richten we ons primair op de regio Midden-Nederland, maar beheren we net zo goed vastgoedobjecten in het West-Nederland. We kunnen ons makkelijk en snel aanpassen aan de wensen van onze klanten. Doordat we niet te groot zijn, kunnen we snel schakelen tussen technisch en financieel beheer.
DBA/Regiobank, een onafhankelijk advieskantoor in hypotheken, verzekeringen en bankzaken.  

DBA advies is een financieel advieskantoor met vestigingen in Veenendaal, Barneveld en Lunteren. Wij staan voor jou klaar op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Bij ons staat klant- en servicegerichtheid met oog voor het menselijke aspect voorop. Met een persoonlijke en laagdrempelige benadering proberen wij langdurige relaties op te bouwen. Dit doen we al ruim 80 jaar met kundige medewerkers.

Zilveren Sponsoren

Visuele creatieve communicatie
Voor al je grafisch werk, drukwerk of digitaal, zoals ontwerp en opmaak van huisstijl, promotiemateriaal en digitale content met als specialisatie huisstijl en interieurstyling voor de zelfstandige ondernemer en kleinbedrijf, waarbij een goed doordachte huisstijlbeleving consequent wordt doorgevoerd in alles.
Lastechnische dienstverlener
E&P Uitzendburo is gespecialiseerd in het detacheren van gekwalificeerde vakmensen zoals lassers, pijpfitters, bankwerkers en monteurs. Wij zijn vertegenwoordigd in o.a. de metaalindustrie, voedingsmiddelenindustrie, machine- en apparatenbouw, petrochemische industrie, woning- en utiliteitsbouw en scheepsbouw.
Dè horeca apparatuur groothandel
Van horeca apparatuur zoals koffieautomaten tot keukenbenodigdheden: 24 Horeca levert alle mogelijke horecabenodigheden aan tal van bedrijven: restaurants, hotels, cafetaria’s tot aan cateringbedrijven.
Het schoonmaakbedrijf uit veenendaal, maakt uw pand weer schoon
Wij verzorgen het onderhoud voor kantoren, scholen en verzorgingshuizen. Ons schoonmaakbedrijf wilt u zo goed mogelijk van dienst zijn met:
• Glasbewassing
• schoonmaakwerk
• industriële reiniging
• gevelreiniging
• vloeronderhoud
• glasrenovatie

Bronzen Sponsoren

Hardeman Veenendaal levert een breed assortiment aan staalproducten, beplatingsmaterialen, bouwmaterialen en materialen voor tuin en erf. Wij houden van ruime voorraden, zodat we altijd materiaal beschikbaar hebben voor scherpe prijzen.
Sauna de Heuvelrug in Veenendaal (provincie Utrecht), veel meer dan zo maar een dagje sauna! Hier combineer je lekker uitgaan met aandacht voor gezondheid, gezelligheid en ontspanning.
Bij een overlijden en het regelen van een uitvaart komt altijd veel kijken. Er moet van alles worden geregeld, terwijl je hoofd daar door het verdriet helemaal niet naar staat. Je hebt hulp nodig. En daar staan wij als team voor.
Bij een overlijden en het regelen van een uitvaart komt altijd veel kijken. Er moet van alles worden geregeld, terwijl je hoofd daar door het verdriet helemaal niet naar staat.
Je hebt hulp nodig. En daar staan wij als team voor.
Sportservice Veenendaal laat jong en oud in Veenendaal sporten, beheert zwembad De Vallei en onderhoudt alle gymzalen en sportvelden in Veenendaal. Sportservice Veenendaal werkt nauw samen met de gemeente Veenendaal.
Een auto kopen is geen alledaagse bezigheid. Misschien is het wel één van de grootste uitgaven die u doet. Onze financiële adviseurs begrijpen dat en helpen u daarom graag met passend en glashelder advies.
Herinneringen die blijven; grafmonumenten Van de Lustgraaf & Jansen is een jong en dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring in, zowel het produceren en plaatsen, als verkopen van grafmonumenten. Tevens begrijpen wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een uitvaart.
Van Schuppen Makelaars - sinds 1968 Huisje, Boompje, Feestje! We zijn een full service NVM makelaar van nieuwbouw tot aankoop van bedrijfspanden als belegging en alles ertussenin. Waar je ons ook voor inschakelt, onze dienstverlening is altijd maatwerk.

Waterpolo CLUB van 100