VZC Schoolwaterpolo toernooi
(powered by BV Stichtsbeheer sinds 1952)

Vrijdag 17 juni jl. hebben maar liefst 13 schoolteams deelgenomen aan het toernooi. Het was een groot succes. Er was veel spelplezier, enthousiasme en passie voor het water en de bal te zien. 

Poule indeling

Plattegrond zwembad

Speelvelden

Tijdschema

 

Eindstand

Foto impressie 17 juni 2022

Foto album

Onze waterpolo fotograaf André van Zadelhoff heeft heel veel actie foto's gemaakt tijdens het toernooi.

Deze kan je hier terugvinden en downloaden. 

Mini’s / E-teams en D-teams volgend seizoen

Voor volgend seizoen (2022 – 2023) zoeken we weer waterratten voor onderstaande categorieën. Tot en met de D-jeugd zijn de teams gemengd (jongen en meisjes).

2022-2023
Geboorte jaar Leeftijd Categorie
2015 7 Mini
2014 8 Mini
2013 9 E- jeugd
2012 10 E- jeugd
2011 11 D- jeugd
2010 12 D- jeugd

Ook enthousiast geworden nav het toernooi? Meld je aan om 4 x gratis mee te trainen.

Hier kan je je aanmelden om gratis mee te trainen voor waterpolo.

Feedback gevraagd

Het was voor ons de eerste keer dat we dit toernooi organiseerde en horen graag van jullie wat je er van vond en of je nog tips voor ons hebt om het nog beter te doen de volgende keer.

We stellen het erg op prijs als je ons wat feedback geeft (zowel van begeleiders als van ouders): Feedback formulier VZC Schoolwaterpolo toernooi 2022

Waterpolo interland Nederland - Frankrijk op 1 juli. Kom je ook?

Tijdens de prijsuitreiking hebben jullie de bondscoach Harry van der Meer al gezien. Harry is als jeugdspeler ooit begonnen bij VZC Veenendaal en heeft uiteindelijk aan 3 Olympische spelen meegedaan en professioneel waterpolo gespeeld in Italië (tot 2012).

Harry is zich nu met het Nederlandse mannen waterpoloteam aan het voorbereiden op het EK in Kroatië.  Op vrijdag 1 juli speelt hij met dit team een interland tegen Frankrijk.

Echt een unieke kans in Veenendaal om waterpolo op het allerhoogste niveau te zien. We nodigen jullie van harte uit voor deze interland. Tickets kan je ook via onze website bestellen.

https://vzcveenendaal.nl/waterpolo/interland-nederland-frankrijk/

Mocht je verder nog vragen hebben, dan mag je altijd contact met ons opnemen via email  schoolwaterpolotoernooi@vzcveenendaal.nl