Sponsoren

2015 is het jaar dat wij voor het eerst gestart zijn met een nieuwe formule waarbij sportende leden met een eigen onderneming of ondernemers die onze afdeling een warm hart toe dragen kunnen steunen. Dit noemen we het Goldmembership. Het Goldmembership bevat onder andere een lidmaatschap voor onze afdeling, een startbewijs voor de Admicom Triathlon Veenendaal en een jaarlijks uitje. Wij zijn ontzettend blij met de bijdrage van onderstaande Goldmembers!

Account Software Groep

De Account Software Groep is de hoofdsponsor van de afdeling Triathlon. Je ziet hun logo dan ook terug op onze clubkleding. Account Software B.V. automatiseert het MKB al meer dan 25 jaar. Zij bieden standaard- en maatwerksoftware en hebben een eigen datacenter voor softwarehosting. De basis van hun service wordt gevormd door AccountView en Visma.net, de business software van Visma. Daarnaast behoren de scan- en herkenoplossingen Elvy, Basecone en Trifact365 tot hun aanbod.
E&P  E&P bestaat uit drie werkmaatschappijen die diensten verlenen in de lasindustrie. Of het nu gaat om het opleiden, de inhuur van goed gekwalificeerd personeel of de aanschaf van professionele apparatuur. Bij E&P bent u aan het juiste adres!
Verkeersschool Ariesen Wil je leren autorijden? Of ga je voor de motor? Misschien eerst maar eens beginnen met de bromfiets? Of toch eindelijk maar eens het rijbewijs voor de aanhanger halen? Verkeersschool Ariesen heeft alle opleidingen voor jou in huis.
Hugo's pannenkoeken Wij staan voor u klaar voor heerlijke pannenkoeken maar ook een lekkere hamburger, een sateetje of gewoon een borrel met een bitterbal. Op ons terras is het heerlijk toeven terwijl de kinderen in onze speeltuin kunnen spelen of een filmpje kijken in de kinderbioscoop!
Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars  Van Ginkel & Van Bemmelen is een professioneel makelaarskantoor met veel kennis van en ervaring op de woningmarkt. Wij zijn gespecialiseerd in bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen en taxaties van onroerend goed. Hét adres voor iedereen die in Veenendaal of omgeving op zoek is naar objectieve en actieve begeleiding voor het kopen en verkopen een woning. 
Jolanda Methorst Personal Touch Travel Ben je op zoek naar een strandvakantie, een rondreis, een stedentrip of een verre reisIk geef een persoonlijk reisadvies en regel jouw reis van A tot Z. Je hoeft zelf enkel nog zelf jouw koffer in te pakken en te gaan genieten van een mooie reis. Ook een wintersportvakantie, cruise of treinreis, all inclusive vakantie, sportreis, actieve vakantie, huwelijksreis of teambuilding weekend kun je bij mij boeken. 
Fysio- en manuele therapie Holtslag Onze praktijk is een moderne, innovatieve praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, sport-, schouder- en geriatrische fysiotherapie en vele andere specialisaties en is aangesloten bij de verschillende specialistische netwerken.

Als praktijk hebben we veel affiniteit met problemen die variëren van de ouder wordende mens en de problematieken die dit met zich meebrengt tot problemen bij sporters op zowel recreatief als topsportniveau. Om deze reden is er een goede samenwerking met de geriater, thuiszorgorganisaties, sportartsen en sportverenigingen.

Huibers Allround Service Huibers Allround Service is de specialist op het gebied van intern transport materieel zoals heftrucks, hoogwerkers, zijladers, stapelaars, palletwagens en elektrowagens. Of het nu gaat om reparaties, verhuur, veiligheidskeuringen of verkoop, bij ons bent u aan het juiste adres!
AthleteSportsWorld.com De webshop voor alle buitensporters! Of dit nu op de fiets is, in het water of hardlopend, de medewerkers van AthleteSportsWorld.com zijn van alle markten thuis. Persoonlijke service, betrouwbaarheid, kwaliteit, snelheid, continue groei in het assortiment en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, en dit in combinatie met scherpe prijzen.
CKL Techniek CKL Techniek is uw partner als het gaat om industriële automatisering, paneelbouw, engineering en advies, NEN keuringen, duurzame energietechniek en domotica.