Goldmembers

2015 is het jaar dat wij voor het eerst gestart zijn met een nieuwe formule waarbij sportende leden met een eigen onderneming of ondernemers die onze afdeling een warm hart toe dragen ons kunnen steunen. Dit noemen we het Goldmembership. Het Goldmembership bevat onder andere een lidmaatschap voor onze afdeling, een startbewijs voor de Prins Petfoods Triathlon Veenendaal en een jaarlijks uitje. Wij zijn ontzettend blij met de bijdrage van onderstaande Goldmembers!

CTS IT

CONNECT TREASURE SIMPLIFY

Wij houden van IT en we houden van mensen. Daarom zijn onze IT-omgevingen veilig, toekomstbestendig en vooral: persoonlijk. CTS IT ontwerpt IT-infrastructuur waarmee je bedrijfsdoelen haalt en je onderneming naar een nieuw niveau tilt.

Megens Technisch Beheer

Als partners zorgen wij, Megens Installaties, dat mensen het goed maken, goed in de zin van welbehagen op het gebied van vooral alle gebouwgebonden installatietechnieken in woongebouw, winkel, kantoor, school of overheidsgebouw. Maar zelf maken wij het ook goed in de betekenis van het voor u realiseren van technische oplossingen die jaar na jaar hun beloofde werk doen. Eveneens ‘maken wij het goed’ in de letterlijke betekenis van het snel oplossen van eventuele problemen. Wij zijn een solide organisatie gericht op continuïteit en ook in die zin maken wij het goed, nu en in de toekomst en graag samen met u.

Bikebear Adventure

De Bike én Outdoor store van Nederland

Geniet van het leven en start jouw avontuur met een nieuwe mountainbike, racefiets, gravelbike, sportieve e-bike of misschien iets anders uit onze outdoor wereld!

Verkeersschool Ariesen

Wil je leren autorijden? Of ga je voor de motor? Misschien eerst maar eens beginnen met de bromfiets? Of toch eindelijk maar eens het rijbewijs voor de aanhanger halen? Verkeersschool Ariesen heeft alle opleidingen voor jou in huis.