De Swimkick techniekschool is voor de allerjongste zwemmers die kennis willen maken met de zwemsport. In twee zwemtrainingen van 45 minuten, wordt op speelse wijze, in groepjes van maximaal 8 zwemmers de basistechnieken en vaardigheden van alle zwemslagen aangeleerd. Vanaf 6-jarige leeftijd gaan zij ook deelnemen aan laagdrempelige wedstrijden tegen leeftijdsgenootjes. De zwemtrainingen worden gegeven volgens de opleidingsnormen van de KNZB. De Swimkick techniekschool is de start van het Meerjaren Opleidings Plan (MOZ) van de KNZB. Naast de zwemtrainingen worden er verschillende verenigingsactiviteiten buiten het zwembad georganiseerd. 

Om echt goed aan de techniek te kunnen werken hebben we bij deze groep gemiddeld vier trainers per training aan de badrand staan. We trainen op dinsdag en donderdag van 16.45 tot 17.30.

Met deze jongste zwemmertjes doen we aan ongeveer 12 wedstrijdjes per jaar mee. De zwemmers die al wat langer in de Swimkick zitten doen bijna allemaal mee met de jaarlijkse Regio Club Meet. Afgelopen seizoen (2017-2018) werd de Miniorenploeg van VZC derde van Utrecht!

Wil uw zoon/dochter ook kennis maken met de zwemsport, via onderstaande button kunt u hem of haar aanmelden.

Trainingstijden

DagTijdTrainers
Dinsdag16.45 - 17.30Manon, Babet, Amber
Donderdag16.45 - 17.30Manon, Lisanne, Amber

Trainers

Manon van de kraats

Coördinator

Amber van de Kraats
Babet Kruger
Lisanne Seising

4x gratis meetrainen?

Laat via onderstaande knop je gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.