Op vrijdagavond 15 februari 2019 organiseert VZC Zwemmen de Schoolzwemkampioenschappen van Veenendaal in Zwembad De Vallei.

Alle basisscholen kunnen hieraan mee doen. Per team van 6 kinderen is de verdeling 2 kinderen uit groep 3/4, 2 kinderen uit groep 5/6 en 2 kinderen uit groep 7/8. Alle kinderen moeten een zwemdiploma B hebben. In een onderlinge wedstrijd wordt uitgemaakt welk team de zwemkampioen van Veenendaal gaat worden.

De eerste drie scholen van dit kampioenschap doen mee aan de provinciale kampioenschappen. De afgelopen edities waren een waar feest voor de deelnemende kinderen en basisscholen. Basisscholen kunnen zich inschrijven door te mailen naar secretariaatzwemafdeling@vzcveenendaal.nl. Deelname is geheel gratis.

 

Foto's

Foto's schoolzwemkampioenschap Veenendaal zijn te bekijken door hier te klikken.

Mocht u bezwaar hebben tegen 1 of meerdere foto's laat het ons dan weten door te mailen naar zwemmen-website@vzcveenendaal.nl. We zullen dan de betreffende foto's verwijderen. De foto's zijn tot 1 juli beschikbaar, daarna zullen wij ze van de website verwijderen. Er zal nooit beeldmateriaal voor promotiedoeleinden gebruikt worden zonder daar toestemming voor te vragen. Wel is het mogelijk dat er beeldmateriaal gebruikt wordt voor de journalistieke vastlegging (denk aan nieuwsberichten) van het evenement.