Zwemmers binnen de A3 selectie trainen tenminste 50% van de voor hen geldende MOZ normen of hebben in overleg met de trainer(s) een plan hebben gemaakt (dat zij ook naleven) om binnen de afgesproken tijd volgens 50% van de voor hen geldende MOZ normen te trainen. (Het maximale aantal trainingsuren is 6 uur).

Gemaakte afspraken gelden zowel voor zwem- als landtrainingen. Daarnaast mogen zij deelnemen aan krachttrainingen.


Ambitie

Zwemmers die deel uitmaken van de A3 selectie willen/kunnen eventueel doorstromen naar de A2 selectie en hebben dan in overleg met de trainer(s) een plan hebben gemaakt (dat zij ook naleven) om binnen de afgesproken tijd het niveau te behalen dat noodzakelijk is om deel uit te gaan maken van de A2 selectie.

Zwemmers binnen de A3 selectie hebben de ambitie om het hoogst haalbare, binnen de mogelijkheden en de gemaakte keuzes, in de zwemsport te bereiken.


Wedstrijden en trainingskampen

Zwemmers binnen de A3 selectie nemen verplicht deel aan de competitiewedstrijden en Regionale kampioenschappen of hebben zicht op deelname aan die kampioenschappen. Bij het behalen van limieten (of daarvoor uitgenodigd) zijn zij ook verplicht om aan N(JJ)K’s mee te doen.

Zwemmers die deel uitmaken van de A3 selectie mogen deelnemen aan (buitenlandse) meerdaagse wedstrijden.


Overige activiteiten

Zwemmers die deel uitmaken van de A3 selectie mogen deelnemen aan voorlichting mbt voeding, kracht- en landtraining, levensstijl, (mentale) wedstrijdvoorbereiding.

Trainingstijden

Dag Tijd Trainers
Maandag 19.00 - 20.00 Harry, Wim, Leo
Woensdag 05.30 - 07.00 (7.30) Harry, Leo
Donderdag 17.30 - 19.00 Harry, Wim
Zaterdag 05.30 - 07.30 Harry

Landtraining

De landtrainingen zullen in het nieuwe seizoen voor de Minioren, Junioren 1 en 2, A1 en A2 verzorgd gaan worden door de zwemtrainers en door een fysiotherapeut van Neder Veluwe uit Veenendaal.

Op donderdagen, van 19.00 tot ca. 20.00 uur wordt de landtraining verzorgd door die fysiotherapeut in het gymzaaltje onder Sportschool LaVita. Die landtraining is voor alle junioren 1 en 2, A1- en A2-selectieleden. De 2 landtrainingen die voor of na de zwemtrainingen in het zwembad plaats gaan vinden, worden gedaan aan de hand van een trainingsschema opgesteld, in overleg met de zwemtrainer, door de fysiotherapeut.

Trainers

Harry delno Coördinator

Wim van Ooijk

Leo de hartog

4x gratis meetrainen?

Laat via onderstaande knop je gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.