A2 Selectie

Zwemmers die tenminste 60% van de voor hen geldende MOZ normen trainen cq in overleg met de trainer(s) een plan hebben gemaakt (en dat ook naleven) om binnen de afgesproken tijd volgens 60% van de voor hen geldende MOZ normen trainen. Dit geldt zowel voor zwem- als voor landtrainingen. Daarnaast mogen zij deelnemen aan krachttrainingen.

Ambitie

Zwemmers binnen de A2 selectie hebben de ambitie om het hoogst haalbare, binnen de mogelijkheden en de gemaakte keuzes, in de zwemsport te bereiken.

Wedstrijden en trainingskamp(en)

Zwemmers binnen de A2 selectie nemen verplicht deel aan Regionale kampioenschappen en (bij het behalen van limieten of daarvoor uitgenodigd) aan N(JJ)K’s. Tevens zijn zij verplicht deel te nemen aan KNZB competitiewedstrijden.

Zwemmers die deel uitmaken van de A2 selectie mogen deelnemen aan (buitenlandse) meerdaagse wedstrijden en (buitenlandse) meerdaagse trainingskampen.

Overige activiteiten

Zwemmers die deel uitmaken van de A2 selectie mogen deelnemen aan voorlichting mbt voeding, kracht- en landtraining, levensstijl en(mentale) wedstrijdvoorbereiding.

Trainingstijden

Dag Tijd Trainers
Maandag 19:00 - 20:00 Harry, Leo, Wim
Dinsdag 16:45 - 18:30 Harry, Leo
Woensdag 05:30 - 07:00 (07:30) Harry, Leo
Woensdag 15:00 - 17:00 * Harry, Leo
Donderdag 16:45 - 19:00 Harry, Wim
Vrijdag 05:30 - 07:00 (07:30) Harry
Zaterdag 05:30 - 07:30 Harry

* 50m bad Amersfoort

Land- & krachttraining

De landtrainingen worden voor de Techniekacademie, JuniorenClub en Jeugd- en Senioren selectie verzorgd door de zwemtrainers en door een fysiotherapeut van NederVeluwe uit Veenendaal.

Op donderdagen, van 19.15 tot ca. 20.00 uur wordt de landtraining verzorgd door die fysiotherapeut in het gymzaaltje onder Sportschool LaVita.De 2 landtrainingen die voor of na de zwemtrainingen in het zwembad plaats gaan vinden, worden gedaan aan de hand van een trainingsschema opgesteld, in overleg met de zwemtrainer, door de fysiotherapeut.

Trainers

Harry Delno
Coördinator

Wim van Ooijik

Leo de Hartog

Gratis meetrainen?

Wil je kijken of VZC Zwemmen iets voor jou is? Meld je dan hier aan om 4x gratis mee te mogen trainen!