VZC’ers doen goede zaken tijdens WTC32 Puur Tamminga Challenge

VEENENDAAL In zwembad De Vallei verzorgde VZC Zwemmen afgelopen weekend een tweedaagse wedstrijd waar ruim 220 zwemmers van 18 verenigingen deel aan namen. Zwemmers, coaches en de vele vrijwilligers kijken tevreden terug op een ‘heerlijk zwemfeest’. ,,Veel persoonlijke records zijn gesneuveld, de organisatie verliep soepel en rond het bad was het heel gezellig. Ook in het VZC-clubhuis, tijdens de afsluitend prijsuitreiking.”

De deelnemers konden de verschillende slagen zwemmen in specifieke klassementen op basis van zogenaamde Rudolph-punten, waardoor alle leeftijdsgroepen een even grote kans maakten op de prijzen. 

De VZC’ers deden daarbij goede zaken in de volgende klassementen: Rugslag dames: Elin Ditewig (1e); Rugslag heren: Rijk Leenders (1e) en Felix Gepkens (2e); Schoolslag dames: Alexandra Gepkens (2e); Schoolslag heren: Lasse Schrieken (2e); Vlinderslag dames: Noa Ottens (3e); Vlinderslag heren: Felix Gepkens (2e) en Stefan van der Meer (3e); Vrije slag dames: Juliëtte Woltjes (1e) en Alexandra Gepkens (3e); Vrije slag heren: Bas Mostert (2e); Sprint dames: Juliëtte Woltjes (1e); Sprint heren: Lasse Schrieken (2e) en Rijk Leenders (3e); Wisselslag dames: Elin Ditewig (1e) en Tess Panjer (2e); Wisselslag heren: Rijk Leenders (1e), Lasse Schrieken (2e) en Bas Mostert (3e).

De volledige uitslag is te vinden op Swimrankings WTC32 puur Tamminga.