DAG 8
Omdat de zwemmers allemaal al een keer aan de beurt zijn geweest om een stukje te schrijven was het vandaag de beurt aan de moeders die mee zijn op trainingsstage om een verslag te maken van dag 8.
Vandaag begon dag 8 vroeger dan gepland voor de moeders in appartement c18. We werden gewekt door een grote groep die om 6.45 in de hal verzamelde.
Toch nog maar een keer omgedraaid, maar wel gezorgd dat we om 8.15 aan het ontbijt zaten. Aan het ontbijt was het stiller als anders. Zou dat komen omdat er vandaag geen mobiel op of aan tafel mocht worden gezien of zijn ze toch wel een beetje moe aan het worden….? Wel werd opgemerkt dat Harry zijn eigen ingestelde regel even vergeten was. Dat leverde hem een berisping van de kinderen op met de boete van 1 euro. Verder hield iedereen zich keurig aan de voor vandaag ingestelde regel.
De zwemmers gingen vanmorgen om 8.55 uur weer van start met hun programma. Eerst de landtraining dan zwemmen en net voor de lunch de krachttraining.
3 moeders gingen op weg naar Castello Populonia, 2 naar het krachthonk en Koos zocht zich een plekje in de zon aan het zwembad. Het kasteel bleek een goede gok. Een mooi kasteel met zelfs leuke winkeltjes en lekkere koffie. Na heerlijk te hebben rond gelopen werden de nodige souvenirs gekocht en waren we weer keurig op tijd terug voor de lunch.
Na de lunch hebben de ouders en Leo gezwommen en lekker geluierd aan de badrand. Hier hebben we gekeken naar de zwemtraining waarbij de zwemmers  oefeningen moesten doen die er heel ingewikkeld eruit zagen. Na de trainingen hebben we nog pakjes chocomelk en biscuit uitgedeeld. Snel omkleden voor het diner want dat stond net als voorgaande dagen voor 18.30 op het programma. Dit verliep, anders dan gisteren, rustig. We krijgen de indruk dat de groep Italiaanse zwemmers bewust een eind bij ons vandaag een tafel hebben gekregen. Waarom zou dat nou toch zijn?
Nadat dit stukje is gemaakt hebben we nog even voordat we weer gaan slapen. Morgen al weer de één na laatste dag van deze trainingsstage.
Groeten Marion en Carine
Categorieën: Geen categorie