Dinsdag 30 april .Om 8 uur was het ontbijt was lekker en leuk .Om 8:55 tot 9:20 was landtraining. Strekoefeningen . Van  9:30 tot 11:30 was er zwemtraining . De Jeugd moest 7 km de junioren moesten 5,2 km . Je moest door zwemmen . Om 11:30 waren we klaar en de Jeugd gingen tot 11:45  .

Om 12:00 tot 12:45  lunch. Na de lunch gingen we met de trein naar Piombino toen we daar aankwamen gingen we eerst naar een uitkijk punt waar je kon kijken naar de zee, omdat de winkels nog dicht waren. Om half 4 gingen we winkels open maar we gingen eerst een ijsje eten daarna mochten we in in groepjes gaan winkelen. Om kwart voor 6 moesten we weer met z’n alleen verzamelen bij het terras. Toen gingen we weer met z’n allen terug met de trein en om half 7 ongeveer waren we weer terug. Om kwart voor 7/ 7 uur was het avondeten.

Bij het avondeten was het heel gezellig. Deze keer ook met andere clubs 😉 om half 8/ 8 uur ging iedereen terug naar de kamers, dingen voor hunzelf doen. En om 10 uur lag iedereen lekker te slapen!!

Groetjes Evica, Niek & Eline

Categorieën: Geen categorie