De dag begon beter dan gisteren, want het ontbijt begon pas om 8:15 uur.

Na het ontbijt liepen we naar buiten om naar het zwembad te gaan. Toen we buiten waren zag iedereen een donkere lucht. Bij de landtraining begon het te onweren in de verte. Harry had nog gezegd dat de donkere buien niet over ons heen kwamen. Maar na de landtraining veranderde dat. We mochten allemaal in onze kamer een trui pakken en toen we naar buiten liepen begon het heel hard te regenen. Toen we bij het zwembad aan kwamen begon het alleen maar harder te regenen en het onweer kwam dichterbij. Op een gegeven moment regende het zo hard dat we naar binnen mochten om te schuilen totdat de regen voorbij was. Na ongeveer een kwartier wachten konden we weer gaan trainen. Toen regende het nog een klein beetje. Tijdens de training werd alles beter en na een uurtje kwam de warme zon weer tevoorschijn.

Na de training mochten we gaan douchen en warme kleren aan doen. Eigenlijk zouden we nog landtraining en krachttraining hebben maar omdat het al 10 over 12 was en om 1 uur het middag eten zou zijn mochten we dat overslaan. Tijdens het middag eten verliep alles soepel en daarna hadden we de platte rust en ging iedereen lekker slapen. Toen om 15:15 ging bij iedereen de wekker en ging iedereen zich klaar maken voor de 2e training. We moesten allemaal om 15:45 uur verzamelen bij het zwembad. Het begon weer een klein beetje te regenen, maar dat ging snel voorbij. De training begon om 16:00 tot 18:00. Daarna gingen we avondeten dat was om 18:30. Iedereen ging daarna naar hun kamer en om 22:00 moest het bij iedereen stil en donker zijn.

Groetjes van Vera & Robin

Categorie├źn: Geen categorie