De dag begon vanochtend vroeg om 7 uur. Dat was heel wat anders dan gisteren (8:30). Het ontbijt begon om 7:30. Iedereen was keurig op tijd. Na wat koolhydraten gegeten te hebben stond de eerste training van vandaag op het programma. Een lekker lactaat setje van 3*(4*50). Na de training was er een land- of krachttraining van een uur. Voor velen was dit na zo’n zware zwemtraining best wel pittig.


Na deze ochtend die bestond uit 2 trainingen begonnen we aan de lunch. De lunch was deze keer eerder dan gisteren, wat betekende dat we meer rust hadden voor de middag training. De platte rust was vandaag ook weer 1.5 uur. Omdat er vandaag wat meer tijd was voor de platte rust verschenen de eerste zwemmers alweer om half 4 aan de badrand, zodat de spullen voor de training rustig bij elkaar konden worden gezocht. Ook kon er iets eerder begonnen worden aan de training zodra iedereen aanwezig was. De training van vanmiddag was dit keer ook wat eerder (16.00-18.00). Dit betekende dat we meer tijd hadden voor het diner. Het lekkere toetje werd geserveerd door een erg knappe jongen😉. Omdat het diner vandaag eerder op de planning stond dan gisteren was er nog wat extra vrije tijd voordat er geslapen gaat worden. De jongsten zochten al snel hun bed op. Nu is het voor ons ook tijd om naar bed te gaan. Morgen staat er namelijk iets gepland ivm. Koningsdag. Slaaplekker!

Groetjes Maaike en Evica

Categorieën: Geen categorie