Dag vijf begon voor een paar van ons al vroeg met het zingen van het Wilhelmus voor Harry zijn deur. Harry vond het blijkbaar nodig om een grap met de zwemmers uit te halen. Hij had in de planning geschreven dat we het Wilhelmus moesten gaan zingen van 7.00 tot 7.30. Een paar van ons wisten dat het een grap was en dachten dat ze daardoor drie kwartier langer rust hadden, maar helaas werd die Rust ook verstoord door het zingen van de anderen die wél al buiten klaar stonden. Nadat dus iedereen wakker was hadden we het ontbijt. Het was een lekker en simpel ontbijtje. En toen begon het echte werk: we kregen een landtraining van Harry aan de badrand. Maar doordat het gras scherp was had iedereen veel rode plekken op zijn armen en benen. En daarna begonnen we aan de training… We begonnen de training heel rustig, maar daarna kregen we de dodelijke sprint set, waarbij Harry enthousiast langs de badrand stond te roepen. Echter moest hij wel hard rennen, om de zwemmers bij te houden. Na deze onverwachte set, kregen we nog een ultiem sprint setje die onze ademhaling op de proef stelde. Doordat de andere clubs ons bijna uit het zwembad keken moesten we de training afmaken in het pierenbadje. We moeten 100 meter in de water gevende paddenstoel rennen om de training compleet te maken.

Na deze aparte training begon de lunch. Ook dit was net als het ontbijt simpel maar lekker. En zo als gewoonlijk kon de pasta niet ontbreken. Na de lunch moesten we opschieten want we gingen naar het strand, omdat we een middag je vrij kregen van wegen Koningsdag. Voor dat we bij het strand aan kwamen hebben we er naar toe gewandeld in 25 minuten. Na dat we op het strand waren aan gekomen en waren gaan zitten leek het als of de zon was verdwenen. Maar kwam na een half uurtje terug van onder de donkeren wolken waar door iedereen toch de zonnebrand te voor schijn moest halen.

Nadat Harry meerderen pogingen had gedaan om de zwemmer te irriteren waren de zwemmers er klaar mee Harry moest het water in. De zwemmers hadden een plan gemaakt om Harry het water in te duwen maar helaas kwam Harry er achter. Daardoor werd er wel een deal gemaakt waar door en aantal zwemmers samen met Harry, Leo en Koos het water in gingen. Ook waren er een paar zwemmer en ouders die er niks mee te maken wilden hebben en rustig gingen toe kijken hoe de rest kou lijden.

Nadat we hadden besloten en rustiger plek je op te zoeken gingen Harry Leo en Debby op zoek naar wat bier. Dat was ook zeker gevonden. Tot ergernis van een aantal zwemmers die graag terug wilden naar het resort. Gelukkig kwamen Harry Leo en Debby terug naar de rest van de groep na een paar onrustige telefoontjes van Bridget. Toen kreeg iedereen als geruststelling een ijsje. Na de terug wandeling begonnen we aan het avond eten dat voor de verandering geen pasta was maar pizza. Er was een lekkere keuze uit verschillende smaken pizza . we kregen als toetje een pizza met chocola. Na het eten ging iedereen zijn eigen weg en gingen de meesten naar bed.

Groetjes, Kirsten en Aniek

Categorieën: Geen categorie