Dag 2 in Poggio,

Een mooie dag met temperaturen van 25 graden en ook de eerste dag dat er 2 trainingen op het schema stonden. Kamer C14 had de wekker staan om 8.30 maar Gaia en Josse waren al wakker. Gaia was in de nacht wakker gemaakt doordat Eelke tijdens haar slaap in Gaia haar oor schreeuwde. Ook Bridget had geen rustige nacht want in je bed blijven liggen als je slaapt is best lastig. Of niet Bridget?

Om 9 uur begonnen we de dag met het ontbijt. Tijdens het ontbijt hadden we veel keuze tussen verschillende Italiaanse gerechten. Toen we ons maagje goed gevuld hadden gingen we terug naar onze kamers, waar we Robin hebben betrapt op het stiekem mee smokkelen van pakjes Nutella van het ontbijt.

We hadden daarna een training van half 11 tot half 1. Tijdens deze training van 6,6km heeft iedereen van het zonnetje kunnen genieten, en is iedereen wel verkleurd (rood en bruin). Na de training was het tijd voor de lunch.

Nadat we hadden geluncht hadden we anderhalf uur platte rust waarvan de meeste hebben geslapen. Wanneer we weer lekker wakker waren stond er een kracht/landtraining en een zwemtraining (6,8km) op de planning. Tijdens de krachttraining deed Debby mee en ook andere ouders waren vandaag sportief bezig met een eigen zwemtraining onder leiding van Harry. Een dubbele rol had trainer Harry, omdat hij ook zelf getraind had. Na de training hadden we nog een heerlijk diner.

We kunnen de dames van kamer C16 afstrepen op de lijst van de slimste zwemmer, nadat deze 4 dames zichzelf buiten de kamer gesloten hadden. Hoe dit is gebeurd is een groot mysterie!

Nu is het tijd om te slapen en op naar dag 3!

 

Eelke & Gaia

 

Categorie├źn: Geen categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *