Ook op de 2e dag van de jaargangfinales in Leiden hebben Elin en Niek zich van hun goede kant laten zien. Niek had weer een druk programma en mocht aan de start verschijnen van de 50m borstcrawl, 400m borstcrawl en 100m wisselslag. Wederom zwom Niek op al zijn afstanden een pr met als uitschieter een pr van 13 seconde op de 400m borstcrawl wat resulteerde in een mooie 6e plaats. Elin mocht, net zoals op dag 1, op 1 afstand starten en dit keer was dat de 100m wisselslag. Ze was als 18e geplaatst, maar door een goede race zwom zij een pr van 4 seconde. Hierdoor vond ze zichzelf terug als 13e in de uitslag. Elin en Niek zijn in totaal 8 keer gestart en hebben samen 8 pr's gezwommen. Dat lijkt mij een mooi resultaat op het officieuze NK voor minioren!

Categorie├źn: Geen categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *