Wedstrijddag één begon met de ochtendsessie waarin de VZC’ers van 2006 en jonger aan de start kwamen. Ondanks het zachte startsignaal werd er goed gezwommen. Bijna iedereen zwom wel een pr en Niek Issard werd zelfs tweede op de 200 meter vlinderslag!

Een feestje in het zwembad, maar ook een feestje in de jeugdherberg! Slingers, ballonnen en cadeautjes werden uit de tassen gehaald voor Aniek van de Weerd die vandaag 15 jaar is geworden. Na het ontbijt gingen ook de oudere VZC’ers naar het zwembad voor de middagsessie die om 14:20 van start zou gaan. Of toch een half uur later? De ochtendsessie liep erg uit wat zorgde voor de nodige stress bij veel VZC’ers die in het eerste programmanummer al aan de beurt waren. Maar iedereen zette zijn beste beentje voor en dit resulteerde in veel pr’s, medailles en finaleplaatsen voor Lars Verhalle en Eelke van Ballegooijen. De wedstrijddag eindigde met de afvalrace van de 200 meter wisselslag die Josse Bergman, Jelle Nap en Lars en Kirsten Verhalle mochten zwemmen. Jelle, Lars en Kirsten vielen na de eerste ronde helaas af, maar Josse mocht door en werd uiteindelijk knap derde. De organisatie vertrouwde dit niet dus een dopingcontrole volgde. Alles was in orde dus snel op naar de jeugdherberg voor het avondeten met natuurlijk een stukje taart. Nu naar bed, want morgen is er weer een nieuwe wedstrijddag! Welterusten...

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *