Kun jij op de schoolslag, borstcrawl, rugslag en vlinderslag 1 baantje onder de 25 seconden zwemmen? Zodra je dit kunt heb je je eerste mijlpaal uit je zwemcarrière gehaald! Daar gaat het om bij de Vallei 25 wedstrijden.

Afgelopen zaterdag was er alweer de derde wedstrijd van dit seizoen, gehouden in Zwembad de Vallei in Veenendaal. Er deden 17 zwemmers uit de swimkick en miniorenploeg van VZC mee. In het totaal stonden er meer dan 100 jonge zwemmers uit de regio aan de start. Sommigen nog wat zenuwachtig voor de eerste wedstrijd. Anderen al vol verwachting van een mooi resultaat. De jury is bij deze wedstrijden niet superstreng. Grote fouten mogen uiteraard niet. Dan blijft het voor iedereen een leuke wedstrijd om aan deel te nemen.

Voor maar liefst 4 VZC zwemmers: Dione, Bart, Pelle en Stefan, was het een bijzonder moment: Uitdaging volbracht!

Wil jij ook de uitdaging aan gaan?  Kijk dan snel op https://vzcveenendaal.nl/zwemmen/techniekschool/

 

Categorieën: MiniorenVallei 25

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *