Zwemster Marjolein Delno komt komende week in het Schotse Glasgow in actie op het EK zwemmen. De VZC-zwemster doet mee aan de 4×100 meter vrije slag en de 4×200 meter vrije slag estafettes.

Het EK begint vrijdag 3 augustus en duurt tot en met donderdag 9 augustus. Gelijk al op de eerste dag, vrijdagochtend, worden de series van de 4×100 meter vrije slag estafette gezwommen. Mocht Delno met het Nederlandse team de finalesessies halen, dan zijn die later op de vrijdag, vanaf 17.45 uur. De series van de 4×200 meter vrije slag zijn dinsdagochtend 7 augustus. Als Delno en haar teamgenoten daar de finalesessies halen, dan zijn die dinsdag vanaf 17.45 uur.

De NPO zendt de finalesessies live uit via NPO2 en op NOS.nl.

Categorieën: EK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *