Beste leden en ouders van jeugdleden van de waterpoloafdeling,

In deze nieuwsbrief willen we jullie graag op de hoogte brengen van ontwikkelingen in onze waterpolo-afdeling. Dat doen we eigenlijk te weinig, want er gebeurt zoveel moois binnen de club! 

Terugblik

Wat een gave activiteiten hebben er in de eerste seizoenshelft plaatsgevonden. :

 • Seizoensstart met nieuwe waterpoloregels door Mark
 • Superweekend door Sjoerd en Joost
 • Veel geslaagden voor de nieuwe W cursus
 • Interland Nederland-China
 • Waterpolofestijn voor de jeugd

Waarschijnlijk missen we er dan nog een paar…. Alle vrijwilligers die hier aan hebben meegewerkt: bedankt!

Scheidsrechters gezocht

Zoals jullie allemaal weten hebben we aankomend seizoen scheidsrechters te kort. We hebben er minimaal 5 nodig en hebben er straks nog maar drie. Als we hier niet aan voldoen mogen we in 2020 minder teams inschrijven in de competitie.  

Kortom lijkt het je leuk om scheidsrechter te worden of ken je iemand die dit leuk zou vinden neem contact op met de WPC (waterpolo@vzcveenendaal.nl). Scheidsrechter zijn is iets dat je leuk moet vinden, maar een leuke bijkomstigheid is dat scheidsrechters vrijgesteld zijn van contributie 😊. 

Mocht je onze scheidsrechters tegenkomen rond het zwembad geef ze de waardering die ze verdienen! Dat geldt natuurlijk ook voor alle scheidsrechters die vrijwillig jouw wedstrijd staan te fluiten. 

Nieuw speelveld.

We hebben een mooi nieuw speelveld, mede mogelijk gemaakt door Sportservice Veenendaal. VZC krijgt het veld in beheer, onze materiaalmannen (Martin Ronk, André van Hal en Tonnie van de Weerd) gaan het veld onderhouden. Mooie pluspunten aan het nieuwe veld zijn dat er een kunststof rand onder de doelen komt, zodat ze over de badrand geschoven kunnen worden zonder het bad te beschadigen. Ook een leuke update is dat de zijlijnen van het veld in bakken in de kelder van het zwembad worden opgevangen. 

Badaankleding

VZC mag samen met Sportservice Veenendaal, het bad zichtbaar aankleden in VZC style. Hoe gaaf is dat! Heb je ideeën hoe het bad er uit kan komen te zien laat het weten aan Eric Reeling op eric.reeling@sportserviceveenendaal.nl.

Save the date:

 • 21 maart: 80’s party
  Na de wedstrijd van Heren 1 in het clubhuis. Wedstrijd Heren 1 is om 19:30, feestje start dus rond 21:00! Toegang natuurlijk gratis.
 • 4 april: Super zaterdag:
  • afscheid van VZC’ers voor de wedstrijd van heren 1
  • na afloop van elke wedstrijd een verrassing voor het hele team in het clubhuis. Meer info volgt….

Wordt jij ook jurylid?

Sinds dit seizoen kun je gratis de basiscursus via een e-learning doen. Gewoon thuis achter de laptop wanneer je tijd hebt. Deze basiscursus rond je af met een toets. De e-learning plus toets kost je ongeveer 1,5 uur en je leert alles over waterpolo, spelregels en de jurytafel. Als je de e-learning succesvol afrondt krijg je een certificaat en kan je als jurylid plaats nemen achter de jurytafel bij de wedstrijden van VZC! Ook de ouders van onze jeugdleden komen hiervoor in aanmerking. Meld je aan via waterpolo@vzcveenendaal.nl

Vacatures

We zijn ontzettend blij met al onze vrijwilligers! We hebben veel leden die hun steentje bijdragen, sommigen verzetten zelfs hele bergen. We zijn nu op zoek naar 2 vrijwilligers voor wedstrijdsecretaris en coördinator jurytafel.

 • Wedstrijdsecretaris
  We zoeken iemand die voor VZC de wedstrijden plant. Je bent contactpersoon voor de KNZB en het zwembad en met hen deel je de wedstrijden in. Inwerkprogramma hoort er trouwens ook bij 😊.
 • Coördinator jurytafel
  Inmiddels hebben we weer heel veel nieuwe juryleden. Plannen en vullen wordt als het goed is steeds makkelijker. Wel zoeken we nog iemand om de coördinatie te doen.

Interesse? Mail naar waterpolo@vzcveenendaal.nl.

Deze nieuwsbrief is ook als pdf te downloaden:

Categorieën: Waterpolo Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *