In het Valleibad stonden afgelopen zaterdag meer dan 10 fotografen bij de wedstrijd tussen VZC CJ1 / Polar Bears CJ1 tegen MNC Dordrecht CJ1. Alhoewel de wedstrijd een kraker was, waren de fotografen niet van de pers. Fotoschool Camera Obscura had zich gemeld om een waterpolowedstrijd te morgen fotograferen. Na goed overleg met betrokken coaches en scheidsrechters werd bepaald waar zij zich mochten begeven. Dit leidde tot mooie taferelen, met fotografen op verschillende plekken in het bad.
Camera Obscura heeft dit jaar voor een speciale werkgroep het thema Sportfotografie vastgesteld. Ze gaan met een groep fotografen langs verschillende sportvelden, om te oefenen met de wisselende condities. Ook waterpolo leek hen interessant om voor de lens te krijgen. De eerste indruk van de groep was dat het lastiger was dan verwacht om in een zwembad foto’s te maken. Afsluitend heeft VZC de complimenten gekregen voor de gastvrijheid. Binnenkort krijgt VZC een selectie van de gemaakte foto’s.
Auteur: Thys de Haan

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.