Het plezier begint bij VZC terug te komen en dat is terug te zien in het bad. Tegen koploper Den Haag maakten de waterpolomannen er een feestje van, maar verloor het nipt: 14-12. ,,Op dit moment is winst of verlies niet belangrijk. Na een slecht eerste half jaar, is plezier het toverwoord. Dat moet er zijn en dan komt het resultaat vanzelf.”

Het zijn woorden die Bert van de Grift vol overtuiging uitspreekt. De interim-coach zag zijn ploeg na een 3-3 uit de eerste periode in de tweede tegen een 8-6 ruststand aanlopen. Toch was er geen enkele reden voor paniek en ging VZC vrolijk door. ,,We hebben iedereen laten spelen en ook beide keepers hebben minuten gemaakt.”

De derde en vierde periode kregen beiden een 3-3 eindstand en daardoor ging het met twee doelpunten verschil onderuit. ,,Maar”, zegt de coach. ,,We hebben momenten gehad waarop we het duel naar ons konden trekken. Kortom, een goede wedstrijd tegen de koploper.”

Doelpunten VZC: Max Kunz 2, Joshua vd Wilt 2, Robert Schinkel 2, Sam Kunz, Jeroen Westenbrink, Jonie Brouwer, Remco Bouman, Mark Janssen en Niels Veerman.

Bron: https://veenendaalsekrant.nl/sport/van-gent-finaleweken-vzc-maakt-het-de-koploper-moeilijk-561201

Categorieën: VZC Heren1

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.