Vanwege de groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt kent onze afdeling op dit moment een tijdelijke ledenstop. Op dit moment zoekt het afdelingsbestuur naar mogelijkheden om het bestaande trainingsaanbod te kunnen uitbreiden om zodoende de ledenstop op te kunnen heffen. Je kunt je wel aanmelden voor onze afdeling alleen word je dan op een wachtlijst geplaatst en kun je dus niet meetrainen. Zodra de ledenstop wordt opgeheven of er weer plekken beschikbaar zijn word je hierover geïnformeerd.

Geen wachtlijst voor jeugd en junioren tot 22 jaar!

Voor jeugd en junioren tot 22 jaar geldt er geen wachtlijst en kan gelijk het aanmeldformulier worden ingevuld. 

Je bent wel altijd welkom om vrijblijvend twee keer gratis mee te komen trainen om te kijken of het je leuk lijkt om lid te worden. Bevalt dit je, dan kun je het aanmeldformulier op de website invullen en krijg je verdere informatie over de procedure en de wachtlijst.

Extra

Een lidmaatschap voor trainingslid van de AXA Valleirenners bedraagt € 40,- per jaar (dit lidmaatschap heb je nodig indien je gebruik maakt van de donderdagavond fietstraining).

Wil je een licentie van de Nederlandse Triathlonbond (NTB)? Meer info over de licentietarieven vind je op de website van de NTB.

Onze trainingstijden vind je onder de knop Trainingen.

Afmelden lidmaatschap