Vanwege de groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt kende onze afdeling tot begin 2019 een tijdelijke ledenstop. Vanaf 2019 kun je je aanmelden als aspirant lid. Een aspirant lid kan meedoen met clubevenementen, looptrainingen en een zwemtraining. Zodra er  ruimte beschikbaar op de reguliere ledenlijst wordt je volwaardig lid.

Geen wachtlijst/Aspirant Lidmaatschap voor jeugd en junioren tot 18 jaar!

Voor jeugd en junioren tot 18 jaar geldt er geen wachtlijst/aspirant lidmaatschap en kan gelijk het aanmeldformulier worden ingevuld. 

Je bent wel altijd welkom om vrijblijvend twee keer gratis mee te komen trainen om te kijken of het je leuk lijkt om lid te worden. Bevalt dit je, dan kun je het aanmeldformulier op de website invullen en krijg je verdere informatie over de procedure en het lidmaatschap.

Extra

Een lidmaatschap voor trainingslid van de AXA Valleirenners bedraagt € 40,- per jaar (dit lidmaatschap heb je nodig indien je gebruik maakt van de donderdagavond fietstraining).

NTB

Wil je een licentie van de Nederlandse Triathlonbond (NTB)? Meer info over de licentietarieven vind je op de website van de NTB.

Onze trainingstijden vind je onder de knop Trainingen.

Afmelden lidmaatschap