Goldmembers

2015 is het jaar dat wij voor het eerst gestart zijn met een nieuwe formule waarbij sportende leden met een eigen onderneming of ondernemers die onze afdeling een warm hart toe dragen ons kunnen steunen. Dit noemen we het Goldmembership. Het Goldmembership bevat onder andere een lidmaatschap voor onze afdeling, een startbewijs voor de Admicom Triathlon Veenendaal en een jaarlijks uitje. Wij zijn ontzettend blij met de bijdrage van onderstaande Goldmembers!

 

 

Logo Account Software 2021

Account Software Groep

De Account Software Groep is de hoofdsponsor van de afdeling Triathlon. Je ziet hun logo dan ook terug op onze clubkleding. Account Software B.V. automatiseert het MKB al meer dan 25 jaar. Zij bieden standaard- en maatwerksoftware en hebben een eigen datacenter voor softwarehosting. De basis van hun service wordt gevormd door AccountView en Visma.net, de business software van Visma. Daarnaast behoren de scan- en herkenoplossingen Elvy, Basecone en Trifact365 tot hun aanbod.

Verkeersschool Ariesen

Wil je leren autorijden? Of ga je voor de motor? Misschien eerst maar eens beginnen met de bromfiets? Of toch eindelijk maar eens het rijbewijs voor de aanhanger halen? Verkeersschool Ariesen heeft alle opleidingen voor jou in huis. 

Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars 


Van Ginkel & Van Bemmelen is een professioneel makelaarskantoor met veel kennis van en ervaring op de woningmarkt. Wij zijn gespecialiseerd in bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen en taxaties van onroerend goed. Hét adres voor iedereen die in Veenendaal of omgeving op zoek is naar objectieve en actieve begeleiding voor het kopen en verkopen een woning. 

Logo Ginkel - Bemmelen

Fysio- en manuele therapie Holtslag


Onze praktijk is een moderne, innovatieve praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, sport-, schouder- en geriatrische fysiotherapie en vele andere specialisaties en is aangesloten bij de verschillende specialistische netwerken.

Van Dooren B.V.


Van Dooren B.V. is met ruim veertig jaar ervaring specialist in het voegen, reinigen en renoveren van gevels. Daarin willen we meerwaarde bieden door altijd die ene stap extra te zetten. Door vooraf te bepalen wat de beste behandeling is en door achteraf de werkvloer schoon achter te laten. Met vaste mensen in dienst en eigen materieel in huis zijn we een flexibele en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers

Van Sloten Uw sportspecialist


Bij Van Sloten bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan sportartikelen. Zo leveren wij alles op het gebied van running, wandelen, triathlon, indoor en zwemsport

Met merken als  Adidas, Asics, Arena,  Bjorn Borg, Babolat, Brooks, Hanwag, K-swiss, Lowa,  Mizuno, ON,Saucony en Speedo, levert Uw Sportspecialist kwaliteit.

EnerSolar


Er valt steeds meer terrein te winnen op het gebied van energiebesparing. Wij bieden advies over de meeste efficiënte mogelijkheden voor uw situatie, gebaseerd op de nieuwste kennis over duurzaam wonen en bouwen, zuinig energiegebruik en innovatieve technologie.

Gebr. Van Veldhuizen Transport


Distributie binnen de Benelux met eigen wagens. Expeditie in de rest van Europa en zelfs wereldwijd in samenwerking met onze partners. Wij regelen het.

33 Tweewielers

De passie voor het fietsen gecombineerd met jarenlange ervaring als fietsenmaker zijn de basis voor 33 Tweewielers om iedereen aan het fietsen te krijgen en te houden. 33 tweewielers beschikt over de meeste moderne apparatuur voor elektrische fietsen, het testen van accu’s van alle merken en gereedschappen in de professionele werkplaats. 33 tweewielers staat garant voor uw fietsplezier.

33 Tweewielers Leusden

InDaMa

InDaMa biedt innovatieve oplossingen voor data management en data governance. De diensten bestaan onder andere uit:

Inrichten van Data Governance in de breedste zin

Meten Data Governance Maturity

Opzetten van systemen voor meting van data kwaliteit

Procesverbeteringen

Data opschoning

Data migratie

Mass-updates

Ontwikkelen data standaarden

Ontwikkelen data modellen

Advisering op gebied van Global Data Synchronisation

InDaMa Logo

Cornelissen metaaltechniek

De machinebouw en de constructiebouw zijn gebaat bij toeleveranciers die snel handelen, de gevraagde kwaliteit leveren en snappen wat de klant nodig heeft en wat hij belangrijk vindt. Welkom bij Cornelissen Metaaltechniek, fabrikant en toeleverancier van halffabricaten. We bewerken aluminium, rvs, staal en hoogsterkte-staal. Ervaar ook de kracht van onze full-service toelevering.

Cornelissen Metaaltechniek logo