Sponsoren

2015 is het jaar dat wij voor het eerst gestart zijn met een nieuwe formule waarbij sportende leden met een eigen onderneming of ondernemers die onze afdeling een warm hart toe dragen kunnen steunen. Dit noemen we het Goldmembership. Het Goldmembership bevat onder andere een lidmaatschap voor onze afdeling, een startbewijs voor de Admicom Triathlon Veenendaal en een jaarlijks uitje. Wij zijn ontzettend blij met de bijdrage van onderstaande Goldmembers!

Account Software Groep

De Account Software Groep is de hoofdsponsor van de afdeling Triathlon. Je ziet hun logo dan ook terug op onze clubkleding. Account Software B.V. automatiseert het MKB al meer dan 25 jaar. Zij bieden standaard- en maatwerksoftware en hebben een eigen datacenter voor softwarehosting. De basis van hun service wordt gevormd door AccountView en Visma.net, de business software van Visma. Daarnaast behoren de scan- en herkenoplossingen Elvy, Basecone en Trifact365 tot hun aanbod.

Verkeersschool Ariesen
Wil je leren autorijden? Of ga je voor de motor? Misschien eerst maar eens beginnen met de bromfiets? Of toch eindelijk maar eens het rijbewijs voor de aanhanger halen? Verkeersschool Ariesen heeft alle opleidingen voor jou in huis.
 

Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars 
Van Ginkel & Van Bemmelen is een professioneel makelaarskantoor met veel kennis van en ervaring op de woningmarkt. Wij zijn gespecialiseerd in bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen en taxaties van onroerend goed. Hét adres voor iedereen die in Veenendaal of omgeving op zoek is naar objectieve en actieve begeleiding voor het kopen en verkopen een woning. 

Fysio- en manuele therapie Holtslag
Onze praktijk is een moderne, innovatieve praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, sport-, schouder- en geriatrische fysiotherapie en vele andere specialisaties en is aangesloten bij de verschillende specialistische netwerken.

Huibers Allround Service
Huibers Allround Service is de specialist op het gebied van intern transport materieel zoals heftrucks, hoogwerkers, zijladers, stapelaars, palletwagens en elektrowagens. Of het nu gaat om reparaties, verhuur, veiligheidskeuringen of verkoop, bij ons bent u aan het juiste adres!

CKL Techniek
CKL Techniek is uw partner als het gaat om industriële automatisering, paneelbouw, engineering en advies, NEN keuringen, duurzame energietechniek en domotica. 

Scheveningse Vishandel
De Scheveningse Vishandel is al jaren een begrip in Veenendaal en ver daarbuiten als het gaat om verse vis. Iedere week zijn de viskramen van de Scheveningse Vishandel te vinden op diverse markten, onder andere in Veenendaal, Apeldoorn, Nijmegen, Arnhem en Tilburg. 

Van Dooren B.V.
van Dooren B.V. is met ruim veertig jaar ervaring specialist in het voegen, reinigen en renoveren van gevels. Daarin willen we meerwaarde bieden door altijd die ene stap extra te zetten. Door vooraf te bepalen wat de beste behandeling is en door achteraf de werkvloer schoon achter te laten. Met vaste mensen in dienst en eigen materieel in huis zijn we een flexibele en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers

Van Sloten
Bij Van Sloten bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan sportartikelen. Zo leveren wij alles op het gebied van running, wandelen, triathlon, indoor en zwemsport

Met merken als  Adidas, Asics, Arena,  Bjorn Borg, Babolat, Brooks, Hanwag, K-swiss, Lowa,  Mizuno, ON,Saucony en Speedo, levert Uw Sportspecialist kwaliteit.

EnerSolar
Er valt steeds meer terrein te winnen op het gebied van energiebesparing. Wij bieden advies over de meeste efficiënte mogelijkheden voor uw situatie, gebaseerd op de nieuwste kennis over duurzaam wonen en bouwen, zuinig energiegebruik en innovatieve technologie.

Van Dijk Projectinrichting
Van Dijk Projectinrichting, hét adres voor de uitvoering van uw project in alle soorten van vloerbedekking en raambekleding. Wij zijn een flexibel en een klantgericht stoffeerbedrijf dat al ruim 35 jaar een vertrouwde naam op de projectmarkt heeft. Wij werken zowel voor bedrijven in Nederland en België als in Duitsland.

Van Veldhuizen Logistiek
Distributie binnen de Benelux met eigen wagens. Expeditie in de rest van Europa en zelfs wereldwijd in samenwerking met onze partners. Wij regelen het.

Van Laar Lasbenodigdheden
Van Laar Lasbenodigdheden, al jaren een begrip in de lastechniek . U kunt bij ons tercht voor de meest eenvoudige, maar ook voor de meest complexe lasprocessen en toepassingen.

Admicon Bouwsoftware
Sinds de jaren 80 ontwikkelen wij, Admicom, software voor bedrijven in de bouw. Wij zijn continu bezig met innovatie, vooruitkijken en het verbeteren van onze (ERP) bouwsoftware. Om zo altijd het beste product te kunnen bieden voor uw branche, de bouw. 

33 Tweewielers
De passie voor het fietsen gecombineerd met jarenlange ervaring als fietsenmaker zijn de basis voor 33 Tweewielers om iedereen aan het fietsen te krijgen en te houden. 33 tweewielers beschikt over de meeste moderne apparatuur voor elektrische fietsen, het testen van accu’s van alle merken en gereedschappen in de professionele werkplaats. 33 tweewielers staat garant voor uw fietsplezier.

33 Tweewielers Leusden

Coaching Veenendaal
Het doel van Coaching is mensen met plezier sterker in hun lijf coachen. Dit gebeurt door middel van uiteenlopende sport trainingen, life coaching, food coaching, workshops en niet te vergeten massages. 

Coaching is er voor bedrijven en particulieren.

Logo Coaching Veenendaal