De teamcompetitie triatlon is een competitie bestaande uit een aantal wedstrijden waarin teams van 4 of 5 personen gezamenlijk de strijd aan gaan tegen andere teams. Hierbij geldt de tijd van het derde teamlid als de finishtijd.

De eerste wedstrijd uit de serie werd afgelopen weekend gehouden in Almere als Time trial met afstanden van 750M Zwemmen, 20KM fietsen en 5KM Lopen.  In diverse klasse waren er VZC teams aanwezig. Lees in de  Veenendaalse Krant hoe zij het er vanaf brachten.

Categorieën: Geen categorie

3 reacties

Damaris McGuigan · 4 september 2020 op 01:19

Are You interested in an advertising service that charges less than $39 monthly and sends thousands of people who are ready to buy directly to your website? For details visit: http://www.getwebsitevisitors.xyz

Faye Massie · 13 september 2020 op 02:41

Hello, I was just on your website and filled out your contact form. The “contact us” page on your site sends you these messages via email which is the reason you are reading my message right now right? That’s the most important achievement with any type of advertising, making people actually READ your advertisement and this is exactly what you’re doing now! If you have something you would like to promote to tons of websites via their contact forms in the US or to any country worldwide send me a quick note now, I can even target specific niches and my pricing is very affordable. Shoot me an email here: lillianapiper31@gmail.com

Randal Mercer · 20 september 2020 op 18:22

Wanna post your advertisement on thousands of advertising sites every month? One tiny investment every month will get you virtually endless traffic to your site forever!

For all the details, check out: http://www.permanent-web-links.xyz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *