Op 5 Januari 2019 vond in de Baseliek te Veenendaal het Sportgala 2019 plaats. Onder het toeziend oog van een groot aantal personen  werden er diverse prijzen uitgereikt aan de Veenendaalse  winnaars.

Als VZC Triatlon zijn wij verheugd dat ook  enkele van “ Onze”  leden hierbij in de prijzen  zijn gevallen. Victor Groene mocht in de categorie Sporttalent van het jaar bij de jongens de prijs in ontvangst nemen.

Bij de nieuwe categorie Sportcoach van het jaar waren de  genomineerden Harry Delno en Marcel Verhaar en Rob Barel. Rob Barel mocht zich bij deze verkiezingen uiteindelijk de eerste Sportcoach van het jaar in Veenendaal noemen

Victor en Rob gefeliciteerd.

Ook benieuwd naar de andere winnaars? Volg  deze  link en open het artikel in de Veenendaalse krant.

Categorieën: Geen categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *