Sterke competitieronde VZC E&P

VEENENDAAL– In de tweede ronde van de landelijke C-competitie zijn de zwemmers en zwemsters van VZC E&P afgelopen zaterdag sterk voor de dag gekomen. Bij de wedstrijd in het Valleibad werd een puntentotaal van 5.691,61 bij elkaar gezwommen, wat g een zevende plaats in de tweede ronde betekent in een startveld van 31 verenigingen.

Met tal van persoonlijke verbeteringen lieten de zwemmers en zwemsters zien de laatste weken flinke progressie geboekt te hebben. Ondanks hun kleine aantal lieten de senioren zien nog altijd van grote waarde te zijn voor de vereniging met hun degelijke tijden. Bij de jeugd, junioren en minioren waren er tal van zwemmers en zwemsters die persoonlijke verbeteringen van enkele tot zelfs tientallen seconden lieten noteren.

Deze resultaten waren hard nodig na een minder goede eerste ronde: na deze ronde was VZC E&P terug te vinden op de 22ste plaats, wat aan het eind van de rit een promotie/degradatiewedstrijd op zou leveren. Met de prestaties van afgelopen weekend heeft de ploeg bewezen dat zij thuishoort in de landelijke C-competetie en zal zij zich gesterkt voelen om in de tweede helft van de competitie behoud in deze competitie te verzekeren.

Voor de volledige uitslag kunt u terecht op www.vzcveenendaal.nl/zwemmen.