Club van 100

De ambitie om waterpolo in Veenendaal weer terug te brengen naar een hoger niveau begint met een goede jeugdopleiding. Zoals jullie weten is er binnen onze vereniging veel aandacht voor onze jeugd (Veel trainingsmogelijkheden, traingingskampen, jeugdactiviteiten, toernooien, Talent Centraal). Groei en ontwikkeling is voor ons de sleutel naar succes. Onze kinderen investeren met groot enthousiasme in de trainingen, wedstrijden en toernooien en sommige dromen al hardop om later ooit eens in Heren 1 of Dames 1 te mogen spelen...of zelfs bij het Nederlands 7-tal.

Om daar te komen en door te kunnen ontwikkelen zijn extra financiële middelen nodig. Met de ledencontributies kunnen we binnen de waterpolo-afdeling net rondkomen, want helaas wordt badwater steeds schaarser en duurder.

Willen we al ons activiteiten willen blijven doorzetten of uitbouwen, dan hebben we donateurs nodig.

Help ons mee en wordt donateur of breng een donateur aan!

'de Waterpolo CLUB VAN 100' is bedoeld voor iedereen die VZC E&P een warm hart toedraagt (bedrijven, familie, teams etc)  en mee willen helpen onze ambities waar te maken. Met een bijdrage van 100 Euro ben je al donateur

Door het bedrag laag te houden, hopen we veel mensen als donateur te kunnen werven. Voor bedrijven is het helemaal interessant, want de kosten zijn ook nog eens aftrekbaar van de winst en dus zal de last netto minder zijn.  Je mag natuurlijk ook met een groepje donateur worden. Heren Heren 1 en Heren 2 zijn bijvoorbeeld als team lid geworden (kost dan maar 10 Euro per persoon).

Leden van de CLUB VAN 100 krijgen een ' eervolle'  vermelding met een naamplaatje op het CLUB VAN 100 bord in de hal van het clubhuis. Daarnaast worden de leden ook vermeld op de website van VZC E&P Waterpolo.

U bent van harte welkom bij onze club!

Als je lid wilt worden of je weet iemand die lid wil worden vul dan bijgaand aanmeldingsformulier in en stuur dit op naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(Uiteraard kan je het ook in de waterpolo brievenbus van het clubhuis deponeren).

Zie ook flyer van de VZC E&P Waterpolo CLUB VAN 100    pdfFlyer

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op,

Namens de sponsorcommissie VZC E&P waterpolo,

Marco, Micky, Nanneke, Joachim, Barbara en Erik

pdfVZC E&P Waterpolo Club van 100 - Aanmeldingsformulier