Triathlon bij VZC

 

Wie zijn wij

De afdeling Triathlon van VZC bestaat ruim 15 jaar. Op dit moment hebben we ruim 200 leden, variërend in leeftijd van 14 tot 75 jaar. We bieden zwemtrainingen aan voor iedereen die zich wil voorbereiden op het zwemonderdeel in een triathlon. Van topper tot recreant, van de klassieke afstand (3,8-180-42) tot de sprint afstand (0,75-20-5), we hebben voor ieder wat wils.

Wanneer je bij ons komt zwemmen kun je wekelijks rekenen op zeven zwemtrainingen onder deskundige leiding van o.a. Rob Barel, Gerrit Muller, Jan Kerkhoven en assistenttrainers. Rob is meervoudig Nederlands-, Europees- en Wereld- Kampioen staat garant voor afwisselende trainingen en veel kennis van de triathlonsport. Gerrit heeft zijn sporen verdiend in de zwemwereld, zowel als zwemmer (lange afstand zwemmen) en als trainer. Jan Kerkhoven heeft veel ervaring met het trainen van zwemmers en is sinds begin 2010 ons trainersteam komen versterken.Sinds november 2012 is Johan Groeneveld op de woensdagavond toegevoegd aan het trainersteam.

Naast de zwemtrainingen bieden we ook fiets- en looptrainingen aan. Onze afdeling kenmerkt zich als een afdeling waarbij sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan.


Lid worden?

Vanwege de groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt kent onze afdeling op dit moment een tijdelijke ledenstop. Op dit moment zoekt het afdelingsbestuur naar mogelijkheden om het bestaande trainingsaanbod te kunnen uitbreiden om zodoende de ledenstop op te kunnen heffen. Je kunt je wel aanmelden voor onze afdeling alleen word je dan op een wachtlijst geplaatst en kun je dus niet meetrainen. Zodra de ledenstop wordt opgeheven of er weer plekken beschikbaar zijn word je hierover geïnformeerd.

Geen wachtlijst voor jeugd en junioren tot 22 jaar!

Voor jeugd en junioren tot 22 jaar geldt er geen wachtlijst en kan gelijk het aanmeldformulier worden ingevuld. 

Je bent wel altijd welkom om vrijblijvend twee keer gratis mee te komen trainen om te kijken of het je leuk lijkt om lid te worden. Bevalt dit je, dan kun je het aanmeldformulier op de website invullen en krijg je verdere informatie over de procedure en de wachtlijst.

Extra

Een lidmaatschap voor trainingslid van de AXA Valleirenners bedraagt € 40,- per jaar (dit lidmaatschap heb je nodig indien je gebruik maakt van de donderdagavond fietstraining). AXA Valleirenners club info

Wil je een licentie van de Nederlandse Triathlonbond (NTB). Meer info over de licentietarieven is te vinden op de website van de NTB.

Indien je een lidmaatschap van VZC wilt opzeggen, dan graag via het afmeldformulier wat via deze link is te downloaden

Onze trainingstijden vind je onder de knop Trainingstijden.


Activiteiten naast de zwemtraining

Naast de zwemtrainingen worden er ook regelmatig activiteiten georganiseerd. Iedere maandagavond is er een looptraining, deze wordt gegeven door onze looptrainer Marco Davelaar, start 19.15 uur, zwembad De Vallei. Op donderavond in de wintermaanden vanaf oktober tot maart op de atletiekbaan bij VAV door onze looptrainer René van de Vlugt.

In de zomerperiode wordt er op maandagavond gezwommen in buitenwater en op dinsdagavond en donderdagavond gefietst.

Daarnaast organiseren we regelmatig clubevenement en als de weersomstandigheden het toelaten organiseren we zelfs een wintertriathlon. 's Zomers worden enkele sprinttriathlons georganiseerd. Deelname aan deze onderlinge wedstrijden leveren punten op die in november een clubkampioen per leeftijdscategorie oplevert. Zie de wedstrijdkalender link hieronder wat we allemaal op het programma hebben staan.


Wedstrijdkalender

De wedstrijdkalender met alle clubevenementen en wedstrijden waaron veel van onze leden deelnemen door het jaar heen. : Wedstrijdkalender


Triathlon Veenendaal

Een van de oudste triathlons die ons land kent is de Triathlon Veenendaal. Deze triathlon wordt jaarlijks, (meestal) in augustus, georganiseerd en kan ieder jaar rekenen op een sterk bezet deelnemersveld. De afdeling Triathlon van VZC is nauw betrokken bij deze wedstrijd. Veel leden doen mee of helpen als vrijwilliger.


 

Bestuur

Onze afdeling wordt bestuurd door de volgende personen:

Voorzitter: Sjoerd Veltman
Secretaris: Alida Hagen
Penningmeester: Jan Schinkel

Beheerder website afdeling VZC Triathlon: Peter van de Haar

 


Social Media afdeling VZC Triathlon afdeling 

De activiteiten van de VZC Triatlon afdeling zijn te volgen via de volgende social media

VZC Triathlon op Google Groups

VZC Triathlon op Facebook

VZC Triathlon op Twitter


Social Media Triathlon Veenendaal

Triathlon Veenendaal op Twitter

Triathlon Veenendaal op Facebook 


Sponsoren

2015 is het jaar dat wij voor het eerst gestart zijn met een nieuwe formule waarbij sportende leden met een eigen onderneming of ondernemers die onze afdeling een warm hart toe dragen kunnen steunen. Dit noemen we het Goldmembership. Het Goldmembership bevat onder andere een lidmaatschap voor onze afdeling, een startbewijs voor de Van Dijk Triathlon Veenendaal en een jaarlijks uitje. 

 

AccountSoftwareGroepVanDijkProjectinrichting EenP-uitzendbureau

http://hugospannenkoeken.nl/        GebrVanVeldhuizenTransport

        apexbikes             AtheleteSportsWorld     http://www.vanlaarlas.nl/

    ckltechniek  Alle op gebied van intern transport materieel Verkeersschool Ariesen

       VanSloten       Ginkel-BemmelenVanDooren

   

         Holtslag                 DeMaes       SchildersbedrijfDeVries

                 http://www.vanlaarlas.nl/

  
Account Software Groep te Veenendaal is hoofdsponsor van de VZC Triathlonafdeling